TRYGHEDSBESØG /
opfølgende tryghedsbesøg
OBS: udgår pr. 15/12-21

Dette besøg er til dig, der gerne vil være sikker på, at alt ser rigtigt ud.


Ovenpå en graviditet og en fødsel sidder du nu med et lille barn i armene, Det kan være meget overvældende, og al det du har læst og fået at vide, vælter rundt i hovedet. - og dette samtidig med at et lille kaos af hormoner raser i din krop, som gør dig til en anden, end den du kender og plejer at være. Baby er dit ansvar, og lige der, kan det give tryghed at få et kærligt fagligt blik på jeres situation.


Jeg kommer hjem til jer efter fødslen og hører om fødslen, om dig og om dit barn. Et besøg hvor du får svar på lige netop de spørgsmål, som du sidder med nu. Der hvor du får hevet den rigtige viden frem til den aktuelle situation. Et besøg som kan give dig tryghed og sikkerhed i en turbulent tid, hvor I nu er blevet en mere i familien.


Hvis du allerede har haft besøg af mig indenfor den sidste måned, er dette et

OPFØLGENDE TRYGHEDSBESØG​ - og du får rabat. Jeg kender jer i forvejen, og vi kan justere, så I atter kan fortsætte trygt og godt.

Vil du gerne vide mere om TRYGHEDSBESØG - måske er du i tvivl om det er dette besøg eller et akut ammebesøg du har brug for - ja så kontakt mig endelig på kontaktformularen, på sms eller på via Facebook eller Instagram.