JORDEMODERKONSULTATION

Du har her flere muligheder for at komme til jordemoder end det antal besøg du har via det offentligte. Jeg lister her et par eksempler som flere har gjort brug af.


Der går i dag lang tid før du ser en jordemoder i det offentlige. Hvis du gerne vil møde en jordemoder tidligt har du muligheden for det her. Vi kan tale om det, der fylder for dig her tidligt i graviditeten og du kan finde ro til du har næste aftale i det offentlige. ALT kan vendes her og jeg har naturligvis tavshedspligt.


Har du været i et fertilitetsforløb kan det føles uendeligt, at vente på at skulle til jordemoder - tøv ikke, her kan du blot booke en tid. Mange har gjort brug af det bl.a. for at få en snak om normalitet og hvornår man bliver en “almindelig” gravid - og bliver man overhovedet det?


Er du højgravid og har brug for en ekstra konsultation - måske trænger du til at få din krop for dig selv - så har du muligheden for at booke en jordemoderkonsultation med henblik på evt HINDELØSNING. Der er flere betingelser, der skal være opfyldt inden, så dem taler vi om først.


Det kan også være, at du har et tidligere mislykket ammeforløb, eller en tidligere træls oplevelse af fødsel - måske er du endnu ikke gravid - ja så kan du også booke en konsultation her med en jordemoder. Jeg vil møde dig lige der, hvor du er og guide dig med al min erfaring, faglighed og hjerte.Kontakt mig på formularen her på siden, på sms eller via Facebook eller Instagram.