Amning - fuld fokus

- den store ammepakke.Jeg har lavet denne pakke med ammehjælp til dig, der virkelig ønsker at gøre ALT for, at kunne amme dit barn jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger - fuldt i 6 måneder og herefter delvist til barnet er 1 år gammelt - eller til dig, der har dit helt eget mål med din amning. Forskningen viser at det, der har bedst effekt på dit ammeforløb, er lang og kontinuerlig kontakt til en fagperson.


Vi starter med at mødes 2 gange i graviditeten. Her tager vi fat på ALLE emner om amning, og du bliver klædt super godt på med viden. Typisk den viden du vil få på et online ammekursus, men her i dit eget hjem, med mulighed for at uddybe det, der fylder for dig.


Du og din partner vil også blive afklaret i forhold til hinanden - det, der fylder for den ene, er sandsynligvis anderledes end det, den anden sidder med. I bliver tunet ind på hinanden, og på amningen som I ønsker den. Dette er af største betydning. Der er faktisk evidens for, at de bedste ammeforløb, er dem, hvor partneren er involveret og deltager. Når vi mødes to gange, har vi mulighed for at følge op på emner eller områder, som er vigtige for dig, men vi mødes også to gange, for at få skabt de bedste betingelser for at amningen kommer til at køre.


Inddragelse af far/partner/netværk

Fordi amningen er så følsom en proces, der meget let påvirkes, er det vigtigt med opbakning i dit netværk også. At de mennesker som vil være en del af jeres familie også har kendskab til jeres mål med amningen, snakker vi om og lægger en plan for. Der kan være bedsteforældre, veninder eller andre personerne i dit netværk, som du vil støtte dig op ad, og de kan naturligvis også deltage når vi mødes flere gange.


Og sidst men ikke mindst så lægger vi sammen den plan, som vi forestiller os, vi vil følge når baby er kommet. På denne måde bliver du tryg og klar til at møde dit barn - og klar til at bestige det bjerg, som fødslen er.


Ammehjælp - Forløb

Ugen efter fødslen kommer jeg på besøg hos jer hyppigt. Det er der, de største forandringer sker, og det er her, vi skal rette evt. begyndervanskeligheder, så I kommer godt fra start. “Godt begyndt er halvt fuldendt.” -mundheldet gælder i særdeleshed, når vi taler om amning. Når jeg besøger jer, kigger jeg på ALLE aspekter i amningen - altså både hos mor og hos baby. Eksempler herpå er ammestilling, sutteteknik (Incl. tunge- og læbebånd), mælkedannelse, smerter, udmalkning, brystbetændelse, svamp, babys tegn på sult, de mange tegn på trivsel. I er naturligvis med i det hele.


Besøgene herefter lægges med lidt større afstand, fordi det giver mening, når vi taler amning. De første 6 uger er særligt vigtige - det er her hele fundamentet lægges. Herefter vil der fortsat være behov for justeringer, fordi amning er så intenst et forløb med konstant forandring. Bedst som man synes, at det kører i en særlig rytme, sker der noget nyt. Tænk hvilken vanvittig læringskurve et spædbarn har. Det fødes fuldstændig hjælpeløst og skal lære ALT....


Babyen bliver født kompetent netop i forhold til amning. DET skal vi udnytte, så dit ammeforløb kan foregå under de bedste betingelser og med den ammehjælp, der er nødvendig for jer. I alt har vi 16 timer, som kan fordeles, så det passer lige præcis til jeres behov og situation.


Er du interesseret i at give din amning FULD FOKUS, så kontakt mig gerne her på siden på kontaktformularen, på sms eller via Facebook eller Instagram for en uforpligtende snak, hvor vi finder den bedste løsning for netop jer.